Joops kävin sitten siellä gynellä ja tulokset olivat niin hyviä, että ovatkin huonoja. Olisi jo pitänyt onnistua. 

Kohtu oli kaunis, limakalvot hyvät ja oikeasta munarakkulassa oli kasvamassa hyvännäköinen munasolu, joka vastasi kiertoa. Ovulaatio oli tulossa ja kierto säännöllinen. Ei yhtään arpikudosta eikä muutakaan merkkiä endosta tai mistään muustakaan. Fyysisesti kaikki oli siis todella hyvin, mulle on tehty kaikki tarvittavat tutkimukset ja juuri sen ja mun stressin takia lääkäri kehotti puhumaan miehen ympäri tutkimuksiin. :( Antoi ymmärtää, että koska mulla kaikki toimii niinkin hyvin, niin mies olisi hyvä testata... Sain kaikki tulokset, ultrakuvat ja selityksen mukaan.


Lääkäri määräsi mulle myös rauhottavia PMS oireisiin ja ahdistukseen, niitä tulee syödä kierron viimeinen jakso, 7-10pv ennen kuukautisten alkua. Sain myös clomit tukemaan yritystä, pienellä annostuksella, 50mg päivässä kp 3-7.

Ovulaatio tulikin sitten pari päivää tuon gynekäynnin jälkeen, mutta ei tuottanut tulosta. En ehtinyt aloittaa ahdistuslääkitystä ajoissa, joten taas jyllää sellaiset PMS oireet ja ahdistus, että kävyille kyytiä! Pitäisi varmaan mennä illalla salille säkkiä hakkaamaan.  Ensi kierrossa on kyllä pakko muistaa aloittaa tuo lääkitys. Kamala ajatus kylläkin, että pitää etsiä purkista onnea.